Fast & Secure Logistics - 30 years experience

Met 30 jaar logistieke ervaring is Bergwerff Transport Service de meest betrouwbare partner voor al uw logistieke uitdagingen in heel Europa en in het bijzonder Italië. Wij verzorgen dagelijks transporten naar Italië en garanderen dat uw vracht sneller op de Italiaanse bestemming is dan via wie dan ook. Probleemloos vervoeren wij vrachten met grote volumes, klein of extra groot, hangend, waardevol, gekoeld of met rollerbed. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw logistieke vragen.

Neem contact met ons op. Bel 088 3535500 of mail info@bergwerff.nl.

Italië specialist

Bergwerff Transport Service

Italië specialist

De chauffeurs rijden dagelijks van en naar Italië. Uw vracht wordt daardoor sneller dan via wie ook in heel Italië geleverd. Wij verzorgen dagelijks transporten van en naar Italië met een eigen trailerpark. Onze kennis en ervaring van de Italiaanse markt is omvangrijk. Dit biedt onze opdrachtgevers, zoals producenten van pc's en hightech apparatuur, de zekerheid dat hun zendingen altijd snel en veilig aankomen. Bergwerff Transport Service is daarnaast TAPA TSR 1, 2 en 3 gecertificeerd.  Vraag meer informatie op: info@bergwerff.nl.

Lees meer
Onze kernwaarden
Veilig

Veilig

Veiligheid is bij ons topprioriteit. Zo zijn al onze trailers uitgerust met sloten. Daarnaast is een groot deel van ons trailerpark voorzien van een eigen track en trace-systeem inclusief deursensoren en electrische sloten die uitsluitend op afstand te openen zijn. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw goederen veilig op de plaats van bestemming komen.

Lees meer
Wagenpark

Wagenpark

Met ons jonge en diverse wagenpark voorzien wij in alle soorten vervoer: gekoeld, waardevol, hangend...

Lees meer
Logistiek partner

Logistiek partner

Wij zijn uw totaalpartner en nemen uw logistieke zorg graag over. Wij vervoeren niet uitsluitend uw vracht...

Lees meer
Verantwoord

Verantwoord

Wij hechten er aan dat uw vracht zo verantwoord mogelijk wordt vervoerd. De chauffeurs zijn getraind in...

Lees meer

Bergwerff Transport Service

Over ons

Dertig jaar geleden begonnen Leo en Jolanda Bergwerff aan hun logistieke avontuur. Zij startten een koeriersdienst. Het bedrijf groeide uit tot een succesvol logistiek dienstverlenend bedrijf met maar liefst 60 trekkende eenheden en ruim 80 medewerkers. Met hun ervaring hebben zij een uitgebreidt netwerk opgebouwd om zo tot de juist transport oplossing te komen. De flexibiliteit, destijds nodig voor de koeriersdienst, is vandaag de dag nog steeds de drijvende kracht achter het succes van het bedrijf. 

Tegenwoordig bieden wij logistieke oplossingen op maat: van een enkelvoudig transport tot het uit handen nemen van het volledige distributieproces. Alles kan. Niets is onmogelijk. Onze medewerkers staan voor 'doen wat we beloven' en dat is sneller en veiliger leveren dan wie ook.

Wij zijn zowel TAPA TSR1, TSR2 & TSR 3 als ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Nieuws
Corona bericht

Corona bericht

Lees meer
Corona virus (COVID-19)

Corona virus (COVID-19)

Lees meer
Verhuizing

Verhuizing

Lees meer

Contact

Informeer naar al onze mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op Ontmoet ons team >>

T +31 (0)88 35 35 500
F +31 (0)88 35 35 550
M info@bergwerff.nl

Ons bezoekadres is:

Tuinbouwveilingweg 3
4814 RP Breda

Registratie:

KvK: 67651860

wordpress-hosting.me