3 Nieuwe high security luchtvracht trailers

19 juli 2018

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van haar klanten naar high secure & luchtvracht transport heeft Bergwerff Transport Service recent 3 nieuwe mega luchtvrachtkoeltrailers aangeschaft, voorzien van GDP–Pharma certificaat en TAPA TSR1 Certificering.

Bergwerff Transport Service heeft ruime ervaring in het verzorgen van high secure transporten en de luchtvracht. In 2015 werd TAPA TSR 2 certificaat behaald. Sinds 2017 is Bergwerff Transport Service gecertificeerd voor alle drie de TAPA TSR levels (TSR 1, 2 & 3). Bergwerff Transport Service richt zich specifiek op de Italiaanse transportmarkt. Door de aanschaf van de 3 nieuwe Talson trailers groeit het trailerpark van Bergwerff Transport Service naar zo’n 70 trailers. Hiervan zijn zo’n 45 trailers specifiek bedoeld voor high secure transport.

De keuze voor Talson is gemaakt op basis van de goede prijs/kwaliteit verhouding van de trailers. De mega luchtvrachtkoeltrailers hebben een binnenhoogte van 3 meter. Verder zijn de trailers voorzien van elektronische sloten van Wabco en is Trailerguard geïnstalleerd. Met deze combinatie heeft Bergwerff Transport Service de mogelijkheid de sloten alleen vanaf kantoor te openen. Op deze wijze wil Bergwerff Transport Service voorkomen dat deuren worden geopend op ongeoorloofde plekken. Daarnaast biedt Trailerguard de mogelijkheid tot het monitoren van de deursensoren en het geo-fencen van de routes. Dit kan gelinkt worden aan de meldkamer of monitoringcentre. De trailers zijn tevens opgebouwd met de Carrier Vector 1950 koelmachines om te allen tijde de gewenste tempratuur te handhaven in de trailer. Ook het monitoren van de temperaturen gebeurt via Trailerguard. Met de backofficesoftware van Trailerguard kunnen diverse rapportages gemaakt worden over o.a. de opening van de deuren, temperaturen, etc… Door de toevoeging van deze 3 nieuwe Talson trailers wil Bergwerff Transport Service haar klanten verder tegemoet komen aan de steeds strenger wordende eisen in het high secure & luchtvracht transport.