Bergwerff Transport   okt. 2023 19
Specialisme

Intermodaal transport

Group 12

In een wereld die zich steeds meer bewust is van de impact van transport op het milieu, streven we bij Bergwerff naar innovatieve en duurzame oplossingen om uw vracht van en naar Italië te vervoeren. Ons intermodaal transport, met treinen als de ruggengraat van het systeem, biedt de perfecte combinatie van efficiëntie en milieuvriendelijkheid, en we zijn er trots op een toonaangevende rol te spelen in deze sector. Wij geloven in het optimaliseren van logistieke processen. Door intermodaal transport via treinen te gebruiken, vermijden we drukte op de wegen en minimaliseren we vertragingen, waardoor uw vracht sneller en betrouwbaarder op de plaats van bestemming aankomt.

Voordelen:

  • Milieuvriendelijk: Verminder uw ecologische voetafdruk en draag bij aan een groenere toekomst door te kiezen voor ons duurzame intermodaal transport via treinen.
  • Kostenbesparing: Efficiëntie gaat hand in hand met kostenbesparing. Onze oplossing kan uw transportkosten aanzienlijk verlagen.
  • Betrouwbaarheid: Bergwerff staat bekend om zijn betrouwbaarheid. U kunt erop vertrouwen dat uw vracht veilig en op tijd wordt afgeleverd, dankzij ons betrouwbare intermodale treintransport.
  • Flexibiliteit: We bieden op maat gemaakte transportoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen, of het nu gaat om farmaceutisch transport, gevaarlijke goederen of andere vracht, met treinen als de kern van ons systeem.
Container Truck.I12 3
Container Truck.I12 3

Neem contact met ons op via:

Container Truck.I12 1
Container Truck.I12 1
Bergwerff Transport Service logo wit