Bergwerff Transport   okt. 2023 13
Specialisme

Pharma

Group 12

Bij Bergwerff begrijpen we dat het vervoeren van farmaceutische goederen een delicate en cruciale taak is. Daarom zijn we er trots op om uw betrouwbare partner te zijn voor het vervoer van farmaceutische producten volgens de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en integriteit. Onze toewijding aan de GDP (Good Distribution Practice) en TAPA (Transported Asset Protection Association) normen staat garant voor de integriteit van uw farmaceutische zendingen gedurende de gehele logistieke keten. We hebben uitgebreide ervaring in het vervoeren van gevoelige medicijnen, vaccins, medische apparatuur en andere farmaceutische producten, en we begrijpen het belang van strikte temperatuurbeheersing, beveiliging en traceerbaarheid.

Wat kunt u verwachten als u kiest voor Bergwerff Pharma Vervoer:

  • Nauwgezette temperatuurcontrole: We beschikken over geavanceerde koelsystemen en temperatuurmonitoring om de integriteit van uw farmaceutische producten te waarborgen.
  • Beveiliging van wereldklasse: We hanteren de TAPA-normen om ervoor te zorgen dat uw goederen worden beschermd tegen diefstal en ongeoorloofde toegang gedurende de hele reis.
  • Gepersonaliseerde oplossingen: We begrijpen dat elk farmaceutisch product uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte logistieke oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.
  • Volledige traceerbaarheid: Met geavanceerde tracking- en traceersystemen kunt u uw zendingen in realtime volgen en altijd op de hoogte blijven van de status.

 Bij Bergwerff zetten we ons in voor het leveren van farmaceutische goederen op tijd en in optimale conditie, zodat u kunt blijven vertrouwen op de kwaliteit van uw producten.

Container Truck.I12 3
Container Truck.I12 3

Neem contact met ons op via:

Container Truck.I12 1
Container Truck.I12 1
Bergwerff Transport Service logo wit