Veiligheid

Wij investeren in goed materieel én maken alleen gebruik van goed opgeleide mensen. Dit bepaalt namelijk de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo maken wij gebruik van een gevarieerd wagenpark waarbij de nadruk ligt op de veiligheid van uw goederen. Hierbij voldoet het wagenpark aan de hoogste veiligheidseisen die beschikbaar zijn in de markt.

Jolanda Bergwerff vertelt bij RTL Z Barometer over de veiligheid van hun transporten naar vnl. Italië.

Met Engelse ondertiteling

Met Italiaanse ondertiteling

Het gehele wagenpark is gecertificeerd voor de verschillende veiligheidsniveaus die vastgesteld zijn door TAPA: TSR1, TSR2 of TSR3. Aan de hand van uw veiligheidseisen kunnen wij te allen tijde het juiste materiaal aanbieden. Aan de hand van de informatiesystemen op truck en trailer en indien gewenst gekoppeld aan een externe meldkamer, kunnen wij u altijd informeren over uw zending.

De uitvoerende chauffeurs zijn van veel markten thuis. Zij zijn het visitekaartje van ons bedrijf. En van het uwe! Daarom worden zij vooraf gescreend en verlangen wij dat de chauffeurs regelmatig getraind worden, zoals voor specifieke transporten, strengere veiligheidsnormen, gevaarlijke omstandigheden en klantgerichtheid. Bij aflevering scant de chauffeur het CMR, dat meteen wordt gekoppeld aan de opdracht, en u ontvangt direct een proof of delivery (POD) per mail. Kortom, uw goederen zijn bij ons in goede handen.

TAPA Trucking Security Requirements

Sinds haar oprichting is Bergwerff Transport Service dé specialist in het verzorgen van transport van hoogwaardige en diefstalgevoelige goederen. Direct na oprichting is Bergwerff Transport Service gecertificeerd op alle drie de TAPA Trucking Security Requirements (TSR). Hierdoor voldoet Bergwerff Transport Service aan alle veiligheidseisen die gesteld worden door u of uw verzekeraar.

Alle voertuigen die ingezet worden staan 24/7 in verbinding met de externe meldkamer. Met één druk op de knop slaat de chauffeur alarm bij onregelmatigheden. Afhankelijk van de gekozen TAPA TSR-norm worden voertuigen actief gemonitord incl. doorkoppelingen van deursensoren, slotstatussen en geo-fencing van de voertuigen. Hierdoor kan er direct worden ingegrepen als het voertuig plotseling van de route afwijkt en deuren ongeoorloofd worden geopend. Bergwerff Transport Service beschikt daarnaast over trailers met elektronische sloten. Deze sloten kunnen, afhankelijk van de gestelde eisen, geopend worden door de chauffeur óf op afstand door het kantoorpersoneel van Bergwerff Transport Service. In het laatste geval kan de chauffeur (en dus ook derden) de deuren niet openen zonder tussenkomst van het kantoorpersoneel.

” Bergwerff Transport Service beschikt over trailers met elektronische sloten ”

Uniek van de service van Bergwerff Transport Service is het aanbieden van alle verschillende TAPA-TSR normen en het feit dat Bergwerff Transport Service haar diensten specifiek aanbiedt voor het verzorgen van transporten van en naar Italië. Hierdoor is Bergwerff Transport Service één van de grootste verzorgers van TAPA- transporten op Italië.

In het kort:

  • 24/7 monitoring van truck & trailer door een externe meldkamer.
  • Elektrische sloten op trailers, inclusief openen en sluiten vanaf kantoor.
  • Volgsystemen op truck & trailer inclusief: deurstatus, slotstatus en GPS geo-fencing.
  • Doorlopende scholing in theorie en praktijk van alle personen betrokken bij het transport.
  • Geheel gecertificeerd wagenpark aan de hand van de drie TAPA-TSR normen.
  • Mogelijkheden tot dubbele bemanning waardoor uw goederen nog veiliger vervoerd kunnen worden.

Vragen?

Wij nemen direct contact met u op