Verantwoord

Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Vrachtauto’s dragen bij aan de CO2-uitstoot, daar zijn wij ons terdege van bewust. Daarom eisen wij van onze charters om de emissies zo laag mogelijk te houden.

Zo investeren we voortdurend in nieuwe techniek en technologieën: bij de overgang naar de EURO6-norm voldeed 75% van ons wagenpark al binnen een jaar aan de norm. Daarnaast worden de chauffeurs getraind op brandstofverbruik – er wordt zelfs een wedstrijd aan verbonden! Daarbij worden ze geholpen door diverse systemen, zoals een systeem dat meldt wanneer een chauffeur gas kan lossen. Met stroomaansluitingen, standkachels of airco’s voorkomen we nodeloos stationair draaien van de motor. We houden momenteel de markt in de gaten als het gaat om ontwikkelingen rondom elektrisch rijden en waterstof.

Op onze thuisbasis werken we zo duurzaam mogelijk: ons papierloze kantoor is straks ook een energieneutraal kantoor. In ons nieuwe pand wekken we met zonnepanelen onze eigen energie op.

Vragen?

Wij nemen direct contact met u op