Bergwerff Transport   okt. 2023 17
Kernwaarden

Veilig

Group 12

Onze bedrijfsvoering is volledig ingericht op een veilig transport van uw zending. Wij maken gebruik van beveiligde parkeerplaatsen met cameratoezicht. Ook ons kantoor is beveiligd.

Als een van de 40 bedrijven in Europa zijn wij TAPA-gecertificeerd op drie niveaus: TAPA1, TAPA2 en TAPA3. Niet voor niets is transport van hoogwaardige goederen een van onze specialisaties.

Wij borgen de veiligheid van uw vracht met onder meer GPS-volgsystemen en elektronische sloten. Daarnaast kunnen wij security-escortes leveren: auto’s met beveiligers die uw vracht tijdens de rit volgen. Ons kantoorpersoneel krijgt uitgebreide veiligheidstrainingen, die niet bij algemene kennis blijven. Ook op veiligheidskwesties die specifiek voor uw situatie van belang zijn, worden onze medewerkers getraind.

Bergwerff Transport 2 4

Verantwoord

Group 12

Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Vrachtauto’s dragen bij aan de CO2-uitstoot, daar zijn wij ons terdege van bewust. Daarom eisen wij van onze charters om de emissies zo laag mogelijk te houden.

Zo investeren we voortdurend in nieuwe techniek en technologieën: bij de overgang naar de EURO6-norm voldeed 75% van ons wagenpark al binnen een jaar aan de norm. Daarnaast worden de chauffeurs getraind op brandstofverbruik – er wordt zelfs een wedstrijd aan verbonden! Daarbij worden ze geholpen door diverse systemen, zoals een systeem dat meldt wanneer een chauffeur gas kan lossen. Met stroomaansluitingen, standkachels of airco’s voorkomen we nodeloos stationair draaien van de motor. We houden momenteel de markt in de gaten als het gaat om ontwikkelingen rondom elektrisch rijden en waterstof.

Op onze thuisbasis werken we zo duurzaam mogelijk: ons papierloze kantoor is straks ook een energieneutraal kantoor. In ons nieuwe pand wekken we met zonnepanelen onze eigen energie op.

Bergwerff transport 25

In partnership

Group 12

Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, met wie we graag in samenspraak de beste oplossing ontwikkelen. Alleen dan kunt u met een gerust hart al uw transportvragen bij ons neerleggen.

Als familiebedrijf staat een familiegevoel in de samenwerking voorop. We houden van korte lijnen in onze communicatie. Daarom hebt u altijd uw vaste aanspreekpunt bij ons. Het management is altijd bereikbaar en beschikbaar en houdt altijd oog op het dagelijkse proces.

Onze agenten in Italië zien wij als onze partners, en niet zozeer als onderaannemers. Dankzij hun dienstverlening kunnen wij elke bestemming in Italië bereiken, tegen een prijs die voor u gunstig uitpakt. Doordat wij hen kunnen vertrouwen op hun kwaliteit, kunt u ervan op aan dat wij doen wat we beloven.

Bergwerff Transport Service logo wit