Bergwerff Transport   okt. 2023 15
Specialismen

Groupage

Groupage-zendingen zijn kleinere zendingen, van één pallet tot een vracht binnen de 10 laadmeter. Deze deelpartijen gaan samen op één auto naar diverse bestemmingen in Italië.

FTL

Full Truck Load-vrachten (FTL) zijn dedicated transporten voor uw zending. Een FTL-vracht kunt u geheel opvullen met uw goederen, maar ook als u een kleine zending heeft, kunt u een dedicated trailer boeken. Zo verkleint u de kans op schades en verlies en kunnen wij uw goederen sneller leveren.

Luchtvracht

Al vele jaren zijn wij een vertrouwd vervoerder van luchtvracht. Als hofleverancier van een van de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen vervoeren we 80% van het vrachtvolume van Italië naar Nederland. Ook andere maatschappijen behoren tot onze klantenkring.

Pharma

Niet elke vracht heeft standaardafmetingen. Daarom hebben wij een doorlopende vergunning voor twee trailers waarmee we uitzonderlijk breedtetransport kunnen verzorgen tussen Nederland en Italië. Dat betekent dat u ook ladingen tot 3 meter breed naar Italië kunt vervoeren, in plaats van 2,50 meter breed.

High Value

Al sinds jaar en dag is transport van hoogwaardige goederen een paradepaardje van onze dienstverlening. Momenteel beschikken wij over 40 trailers die zijn uitgerust met een GPS-volgsysteem, zodat we altijd kunnen zien waar uw levering zich bevindt. 

Monitoring

Data worden van steeds groter belang voor het beheersen en optimaliseren van uw vervoersstromen. Onze trailers zijn uitgerust met diverse innovatieve systemen, waardoor we voorop lopen in de monitoring op afstand van onze ladingen. 

Bergwerff Transport Service logo wit